Malatya'da Bina çöktü

Malatyada İnönü caddesinde 3 katlı bina çöktü arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Haftanın En Çok Okunanları Gizlenen gerçek ortaya çıktı.


9htdhmfokizbjm

Malatyada bina çöktü.

Malatya'da bina çöktü. Malatyada iki katlı bina çöktü. Malatyada İnönü Caddesinde bulunan iki katlı bir bina çöktüEnkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken olay yerine çok sayıda itfaiye Umke Jandarma 112 sağlık ekibi sevk edildi. Malatyada bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 11 kişi yaralı kurtarıldı. Malatyada bina çöktü. 09 Kasım Salı 2021 1715.

09112021 - 1712. Yaralılar var Malatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. 8 kişi yaralı kurtuldu Malatyada bir binada göçük meydana geldi.

Enkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı. Malatyada iki katlı bina çöktü Malatyada 2 katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında yaralılar olduğu tahmin ediliyor. Bina çökmesinin ardından harekete geçen ekipler enkaz altında kimse olup olmadığını araştırıyor.

Malatyada 2 katlı bir bina çöktü. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi. Malatyada bina çöktüEnkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı araştırılıyor Son dakika haberine göre Malatyada bina çöktü.

Yaralılar var Cumhurbaşkanı Erdoğandan nükleer enerji açıklaması Ankarada 15 milyar liralık ilave yatırım ile 70 yeni okul. Enkazda 20 kişinin olduğu belirtiliyor. Bunun ardından vatandaşlar Malatyada bina çökmesinde ölü ve yaralı var.

Arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. MALATYADA BİNA ÇÖKTÜ. Kaptan Sedat Tenker yazdı.

TADİLAT SIRASINDA KOLONU KESİLDİ İDDİASI. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. Son dakika haberlerine göre Malatyada 2 katlı bina çöktü Enkaz altında kalanların olduğu bilgisi geldi.

Malatyada bina çöktü. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Gizlenen gerçek ortaya çıktı.

ÇEDde ve benim Kanal. Malatyada 2 katlı bina çöktü.


Hah9edmrphyuvm


Hyo4skbovze3tm


Isewgp7fkpcs7m


Oo27lwkvokjt M


G79knqjyqrpjym


Bess0wxitvw Km


1xwbpefaa3uvgm


Izrupbq6lmrm M


Cts 3zb Vdimjm


0g4d0lmld9h4om


Cts 3zb Vdimjm


Dft7dtzqkirzdm


Tzyzinfo1e7qmm


Fovjak61rim8um


5s4jl7 4r0g86m


Cts 3zb Vdimjm


Otz6fwudvjvigm


Pbncftuwlkftxm


1byzn4olzmsb5m

Previous
Next Post »